کمیسیون حقوق بشر عراق: مردم صف خود را از خرابکاران جدا نمایند
به گزارش مجله زیتوا، کمیسیون حقوق بشر مجلس عراق از تظاهرات نمایندگان صلح جو در این کشور خواست صف خود را از خرابکارانی که قصد منحرف کردن مطالبات مردمی را دارند جدا نمایند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، کمیسیون حقوق بشر مجلس عراق از تظاهرات نمایندگان صلح جو خواست صف خود را از کسانی که می خواهند به خواسته هایشان آسیب برسانند و روند تظاهرات عمومی را تحریف نمایند، جدا نمایند.
به گزارش وبگاه خبری شبکه تلویزیونی الرشید، ارشد الصالحی رئیس کمیسیون حقوق بشر مجلس عراق تاکید نمود این کمیته با اعتقاد به مبانی حقوق بشر در آزادی بیان و تظاهرات مسالمت آمیز از همه اقشار مردم عراق بدون هیچ تبعیضی حمایت می نماید .
وی اضافه نمود: این کمیسیون همچنان بر خواسته خود از دولت برای شناسایی تک تیراندازانی تاکید دارد که قتل جوانان مسالمت جو و کسانی را رقم زدند که در جریان تظاهرات ها به سمت هرج و مرج و خرابکاری نرفتند. نیروهای امنیتی هم همان طور که مدافع خاک کشور هستند، حفاظت از معترضانی که حقوق خود را مطالبه می نمایند از وظایف خود می دادند.
شهرهای مرکزی و جنوبی عراق از ابتدای ماه اکتبر گذشته شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در اعتراض به اوضاع نابسامان معیشتی و مالی، نبود اشتغال و عدم جدیت مسئولان عراقی برای ریشه کن کردن فساد در این کشور است. این اعتراض ها که با توافق طرفین (معترضان و دولت) برای دو هفته به دلیل مراسم اربعین متوقف شد، از 25 ماه مذکور (سوم آبان) از سرگرفته شد.
شمار جان باختگان که بسیاری از آنان در شرایطی مبهم و مشکوک جان باخته اند، به بیش از دویست پنجاه نفر رسیده است.
.
منبع: خبرگزاری فارس