فواید آنزیم پاپایا

به گزارش مجله زیتوا، اگر چه نظر کلی این است که آنزیم پاپایا به مقدار خود میوه آن برای سلامتی مفید است ولی بعضی افرد بر این باورند که خواص درمانی آنزیم پاپایا فراتر از خواص میوه آن است. با بعضی از تردیدهایی که در فکر ما وجود دارد،

فواید آنزیم پاپایا

مترجم: امین حسین پور

منبع:راسخون

اگر چه نظر کلی این است که آنزیم پاپایا به میزان خود میوه آن برای سلامتی مفید است ولی بعضی افرد بر این باورند که خواص درمانی آنزیم پاپایا فراتر از خواص میوه آن است. با بعضی از تردیدهایی که در فکر ما وجود دارد، تصمیم گرفتیم فواید آن را آنالیز کنیم تا ببینیم آیا واقعاً به میزان ای که ادعا می گردد مفید است یا خیر.

آنزیم پاپایا یک آنزیم پروتئاز سیستئین است که در پاپایا یافت می گردد. آنزیم پاپایا که پروتئیناز 1 هم نامیده می گردد به خاطر خواص گوارشی خود شناخته شده است. این آنزیم حاوی 212 اسید آمینه است که به وسیله سه پل دی سولفید تثبیت می شوند. به طور ساده تر، آن ترکیب قوی از آنزیم های پروتئولیتیک مشتق شده از میوه پاپایا است.

مکمل های آنزیم پاپایا

مکمل های آنزیم پاپایا به شکل قرص یا پودر موجود هستند. مکمل های آنزیم پاپایا معمولاً با جمع آوری لاتکس میوه پاپایا فراوری می شوند. به لاتکس اجازه می دهند روی خود میوه خشک گردد یا داخل ظرف های مخصوصی آن را به شکل تقطیر به دست می آورند. بعد از خشک شدن آن را خالص سازی می نمایند. آنزیم خالص سازی شده در نهایت به شکل قرص یا پودر آنزیم پاپایا در دسترس عموم قرار می گیرد.

فواید آنزیم پاپایا

اگر چه آنزیم پاپایا خواص بسیاری دارد ولی تا دهه 1870 به خوبی شناخته نشده بودند. بعد از کشف پاپایا، تحقیقات گسترده ای بر روی آن اجرا شده که درمان مسائل گوارشی یکی از آن ها بود.

آنزیم پاپایا به معده یاری می نماید پروتئین ها را به آسانی تجزیه کند. بنابراین، جذب مواد مغذی را تسهیل می نماید. بیشتر خواص آنزیم پاپایا حول این واقعیت قرار دارند که مصرف آن به گوارش یاری می نماید. برای مثال، آنزیم پاپایا برای افراد مبتلا به سوء هاضمه مفید است.

آنزیم پاپایا چربی ها را حل می نماید و باعث نرم شدن بافت پوست می گردد. آنزیم پاپایا بعلاوه به پاکسازی بافت های مرده یاری می نماید و بدین ترتیب به سلامت پوست یاری می نماید. به همین علت است که از آن به طور گسترده ای در محصولات زیبایی استفاده می گردد.

آنزیم پاپایا بعلاوه دارای خواص ضد التهابی است که به تسکین دادن معده و کاهش ورم آن یاری می نماید. خواص ضد التهابی آنزیم پاپایا به بهبود زخم های سوختگی و تاول های تبخالی یاری می نماید.

آنزیم پاپایا بعلاوه برای درمان زخم های معده هم مفید است.

از آنزیم پاپایا برای درمان ورم و کبودی هم استفاده می گردد. آنزیم پاپایا در مهار ورم و تب بعد از عمل جراحی هم مفید است.

این باور وجود دارد که آنزیم پاپایا به کاهش آلرژی به بعضی غذاها خصوصاً آن هایی که به هضم ناقص پروتئین مربوط هستند یاری می نماید.

اسیدهای آمینه موجود در پاپایا می توانند به کاهش علایم سندروم روده تحریک پذیر با جلوگیری از رفلاکس اسید یاری نمایند.

افرادی که از درد کمر و رگ به رگ شدن رنج می برند، می توانند با گنجاندن آنزیم پاپایا در رژیم غذایی خود به تسکین آن ها یاری نمایند. این آنزیم بعلاوه به کاهش ورم گلو و درد سینوسی یاری می نماید.

تحقیقات نشان داده است که آنزیم پاپایا تقویت نماینده سیستم ایمنی عالی است و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن یاری می نماید.

از آنجایی که آنزیم پاپایا آنزیمی پروتئولیتیک است، به درمان انگل های روده یاری می نماید. این همان خاصیت است که به تجزیه پروتئین های غذا یاری می نماید.

همچون سایر مکمل ها، استفاده بیش از حد از آنزیم پاپایا هم می تواند منجر به ایجاد بعضی عوارض جانبی گردد و از اینرو، باید به میزان میانه از آن استفاده کرد. توصیه می گردد قبل از آغاز مصرف با پزشک مشورت کنید. متخصصین اضافه کردن میزان کمی آنزیم پاپایا یا خود میوه آن به رژیم غذایی روزانه را توصیه می نمایند. مصرف آنزیم پاپایا حتی در مقادیر کم می تواند به مقابله با اختلالات مختلف یاری کند و سلامت شما را حفظ کند.

منبع: راسخون
انتشار: 30 مهر 1400 بروزرسانی: 14 دی 1400 گردآورنده: zeetova.ir شناسه مطلب: 1557

به "فواید آنزیم پاپایا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید آنزیم پاپایا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید