محققان با کمک دریافت از علم ریاضی استیک پختند

به گزارش مجله زیتوا، یک شبیه سازی ریاضی به شما کمک می کند تکه گوشت های خوشمزه و آبدار را در فر آماده کنید.

محققان با کمک دریافت از علم ریاضی استیک پختند

به گزارش خبرنگار فناوری خبرنگاران، هالا نلسون و همکارانش قصد دارند تا یک استیک عالی را با استفاده از ریاضیات بپزند. محققان یک شبیه سازی ریاضی از تکه گوشت گاو که در فر پخت می شود، ایجاد کردند. این آزمایش با موفقیت دما و سطح آبدار بودن گوشتی را که قبلا در تجربه های آزمایشگاهی توسط دانشمندان مواد غذایی ارائه شده بود، شبیه سازی کرد.

در این شبیه سازی، استیک حاوی یک شبکه دوبعدی از پروتئین های آبدار بود. معادلات ریاضی آنچه را که به عنوان شبیه سازی پخت گوشت اتفاق افتاده بود، نشان می دهند. برای مثال، پروتئین ها شکل خود را از دست می دهند، آب تبخیر شده و استیک کوچکتر می شود. همانطور که آب به مغز گوشت فرو می رود، بخش خارجی استیک خشک شده و داخل گوشت را آبدار و خوشمزه تر می سازد.

هالا نلسون، ریاضیدان کاربردی دانشگاه جیمز مدیسون می گوید: بسته به اینکه شما چقدر می خواهید استیک خشک یا آبدار باشد، می توانید از نتیجه این مطالعه استفاده کنید تا متوجه شوید چگونه آنچه که باب میلتان است را به بهترین شکل بپزید. البته من روش آشپزی خود را هنوز تغییر نداده ام و همسرم استیک ها را می پزد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 21 خرداد 1399 بروزرسانی: 14 دی 1400 گردآورنده: zeetova.ir شناسه مطلب: 665

به "محققان با کمک دریافت از علم ریاضی استیک پختند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محققان با کمک دریافت از علم ریاضی استیک پختند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید