چه کسانی نباید شربت سکنجبین بخورند؟!
به گزارش مجله زیتوا، مجله دلتا/ شربت سکنجبین یکی از شربت های بسیار خوشمزه در طب سنتی است که دارای فواید درمانی بسیاری است. با مصرف شربت سکنجبین می توانید مسائل ادراری، نفخ شکم و درد معده را برطرف کنید. در ادامه این مطلب از مجله دلتا درباره خواص سکنجبین صحبت خواهیم کرد.

از وبسایت وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی دیدن نمایید.
سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار تعیین با هم مخلوط می گردد و از مخلوط آن شربتی خوش گوار، معطر و فرح بخش به وجود می آورند.
فواید شربت سکنجبین
شربت سکنجبین یکی از بهترین نوشیدنی ها در طب سنتی است که دافع صفراست و صفرای اضافی بدن را خارج می نماید سکنجبین از عسل و سرکه ساخته می گردد که نفوذ غذا را به سلول های بدن افزایش می دهد.
شربت سکنجبین التهاب ناشی از گرما را می کاهد و در نهایت سموم بدن را به همراه ادرار یا عرق دفع می نماید.
اگر سکنجبین با تخم کاسنی و کمی گلاب تهیه گردد، نوشیدنی پرسودی خواهد شد و خصوصا برای آن هایی که طبعی گرم داشته یا کسانی که مبتلا به نفخ هستند منافع زیادی دارد، ولی برای مبتلایان به زخم معده زیان بخش است.
مصرف آن نفوذ غذا به سلول های بدن از جمله سلول های کبد را افزایش می دهد.
اگر کاهو را با سکنجبین یا سرکه بخورید، اشتها آور است.
اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب های طولانی و مداوم است.
بازکردن انسداد عروق
برطرف سر درد
موارد منع مصرف سکنجبین
- در معده های سرد و ضعیف
- مبتلایان به ضعف اعصاب
- مبتلایان به دردها و مسائل رحمی
- مبتلایان به تکرر و قطره قطره آمدن ادرار و سایر مسائل مثانه
- مبتلایان به زخم های گوارشی
- در هنگام داشتن حالت تهوع
در این موارد هر قدر ترشی سکنجبین بیشتر باشد عارضه بیشتری دارد.
توجه: کسانی که دچار سرماخوردگی شده اند وآن هایی که مبتلا به رعشه و دردهای عصبی هستند حتما باید از سکنجبین دوری نمایند.
بهترین زمان مصرف سکنجبین
استفاده از سکنجبین در افراد گرم مزاج و در فصل تابستان مناسب است که به ویژه همراه با کاهو برای کاهش حرارت و ایجاد آرامش توصیه می گردد.
منبع: همگردی