کتیبه 400 ساله روستای گلابر زنجان بازسازی شد

به گزارش مجله زیتوا، میراث آریا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، کتیبه 400 ساله روستای گلابر زنجان بازسازی شد.

کتیبه 400 ساله روستای گلابر زنجان بازسازی شد

لاله عبدی کیا گفت: به منظور بازسازی این اثر تاریخی و در نظر گرفتن حساسیت بازسازی آثار سنگی با دعوت از تیم بازسازیگر معاونت میراث فرهنگی زنجان و بازدید از سنگ نوشته، طرح بازسازی این کتیبه سنگی تهیه و در دستور کار نهاده شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایجرود اضافه کرد: پس از اتمام فتوگرامتری و آسیب نگاری، پاکسازی آسیب های بیولوژیکی و آلودگی ها و ملات های مربوط به سیلاب، موزون سازی، استفاده از مواد حفاظتی برای جلوگیری از نفوذ رطوبت و گردوغبار و تزریق مواد استحکام بخش انجام شد.

عبدی کیا بیان نمود: هفته گذشته این کتیبه سنگی در روستای تاریخی و گردشگری گلابر شهرستان ایجرود بر اثر سیل در داخل رودخانه ای موسوم به رودخانه جوقین نمایان شده بود که با همکاری یگان حفاظت به مسجد تاریخی روستای تاریخی گلابر منتقل و سپس مورد بازسازی نهاده شد.

او گفت: این سنگ نوشته حاوی کتیبه آیت الکرسی به خط کوفی است.

منبع: همگردی
انتشار: 6 شهریور 1400 بروزرسانی: 4 خرداد 1404 گردآورنده: zeetova.ir شناسه مطلب: 1499

به "کتیبه 400 ساله روستای گلابر زنجان بازسازی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کتیبه 400 ساله روستای گلابر زنجان بازسازی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید