5 روش پوست کندن سیر
به گزارش مجله زیتوا، پوست کندن سیر کار دشواری نیست ، البته اگر روش درست آن را بدانید . روش ها و راهکارهای مختلفی برای آسان پوست کندن سیر وجود دارد که با توجه به سلیقه و دیگر شرایط می توانید از 1 یا چندتای آن استفاده کنید .

پوست کندن سیر با چاقو
یه گزارش خبرنگاران به نقل از کروک، بوته را حبه کنید . دانه دانه تمامی حبه ها را از بوته سیر جدا کنید . همچنین می توانید اول پوست کاغذی سفید روی آن را بکنید تا حبه ها راحت تر جدا شوند .
قسمت انتهایی قهوه ای رنگ را ببرید . قسمت سفت و قهوه ای رنگی در ته حبه سیر وجود دارد ، آن را با کارد آشپزخانه ببرید . این کار پوست کندن را اندازهی راحت تر می کند ، اما حتماً لازم نیست و بعضی از سیرها هم چیز زیادی برای بریدن ندارند .
همچنین شما می توانید کامل حبه های سیر را از وسط نصف کنید ، این کار باعث می شود که بسیار راحت تر بتوان پوست سیر را کند .
سیر را روی تخته آشپزخانه بگذارید . سیر را روی وجهی که صاف است روی تخته آشپزخانه بگذارید ؛ به طوری که قسمتی از سیر که بزرگ تر از قسمت دیگر است (یعنی قوس بیشتری دارد) به سمت شما باشد .
سطح صاف چاقو را روی قسمت صاف سیر گذاشته و محکم ضربه بزنید . شما نیاز به ضربه ای سریع و محکم هستید که با پشت دست باید این کار را بکنید . شما صدای ریز تردی را می شنوید ، بعدازآن چاقو را بردارید تا ببینید که پوست سیر به راحتی کنده شده است .
پوست سیر را بکنید . شما نیاز به اندازهی تمرین دارید تا بفهمید که چه اندازهی باید فشار روی سیر اعمال کنید ، اما به هر صورت بعد از برداشتن چاقو متوجه خواهید شد که پوست سیر کنده شده است .
سیر را درسته یا خردشده در غذا مصرف کنید . در حال حاضر سیر آماده مصرف کردن است .
پوست کندن سیر با آب
هرچقدر سیری که نیاز دارید را حبه کنید . پوست هایی که راحت کنده می شوند را بکنید .
5 دقیقه سیر را در آب سرد خیس کنید . حتماً مطمئن شوید که حبه های سیر در آب غوطه ور باشند . آب باعث شل شدن پوست سیر می شود . با استفاده از هم زن فلزی اندازهی سیرها را هم بزنید تا به این فرایند سرعت ببخشید .
اگر امکان دارد ، سیرها را داخل ظرفی که دارای درب است و آب از آن بیرون نمی ریزد بگذارید . بعد از گذشت زمان لازم ، اندازهی ظرف را تکان داده تا به پوست سیر ضربه واردشده و سریع تر دربیاید .
سیرها را از آب بیرون بکشید . در حال حاضر پوست سیر شل شده و به راحتی کنده می شود . درصورتی که خوب کنده نشد ، ته حبه سیرها را با چاقو ببرید .
پوست کندن سیر با ماکروویو
به اندازه موزد نیاز حبه های سیر را از بوته جدا کنید . فقط به اندازه موردنیاز حبه سیر داخل ماکروویو بگذارید ، زیرا در صورت استفاده نکردن آنها خراب خواهند شد .
به مدت 5 تا 10 ثانیه سیر را داخل ماکروویو قرار دهید . حبه های سیر را داخل یک بشقاب کوچک بگذارید و روی درجه حرارت بالا آن را حرارت دهید . شما متوجه خواهید شد که پوست آن ها موجدار و شل می شود .
پوست های به جای مانده و شل شده را بکنید . ته سیر را با چاقو بریده و پوست آن را به سادگی دربیاورید .
پوست کندن سیر با تکان دادن
بوته کامل سیر را داخل یک کاسه استیل بگذارید . این یک روش عالی برای پوست کندن کامل یک بوته سیر است . قبل از اینکه بوته را داخل کاسه بگذارید ، پوست شل کاغذی روی آن را تاجایی که می شود بکنید .
از کاسه ای استفاده کنید که جفت آن را داشته باشید ، زیرا باید هم اندازه هم باشند .
کاسه استیل دیگری را روی کاسه قبلی بگذارید . کاسه هایی که هم اندازه هستند را انتخاب کنید . روی باز کاسه ها را روی یکدیگر قرار دهید تا بتوانید سیرها را داخل آن تکان دهید .
لبه کاسه ها را گرفته و آن ها را تکان دهید . به مدت 1 تا 2 دقیقه با شدت زیاد سیرها را تکان دهید ، به طوری که سیرها روی کاسه ضربه بزنند .
کاسه را بازکنید و پوست ها را بیرون بریزید . شما حبه های سیر بدون پوست را غرق در پوست های کنده شده خواهید دید . تمامی پوست های جداشده را بیرون بریزید و دوباره کاسه ها را روی یکدیگر قرار دهید .
تا کنده شدن کامل پوست سیرها ، به تکان دادن ادامه دهید . ممکن است نیاز پیدا کنید که اندازهی از پوست های ظریف و نازک را با دست بکنید یا با روش دیگری آن ها را جدا کنید ، مثلاً در آب بخیسانید . به هرحال ، با تکان دادن به اندازه کافی ، بیشتر پوست آن ها به خودی خود کنده می شود .
پوست کندن سیر با چکش
حبه ها را جدا کنید . اندازه سیری که لازم دارید را از بوته جدا کرده و روی تخته آشپزخانه بگذارید .
روی سیر را با پارچه خشکی بپوشانید . پارچه از پرت شدن سیرها به اطراف جلوگیری می کند . حوله آشپزخانه هم برای اینکار مناسب است .
1 تا 2 بار با چکش روی سیرها ضربه بزنید . این کار باعث ترک خوردن پوسته آنها شده و پوست کندن را راحت تر می کند . این روش مشابه روش چاقو است ، اما انجام دادن آن راحت تر است زیرا چند سیر را یکجا پوست می کند .
حواستان باشد تا سیرها را له نکنید ، به آرامی به آن ها ضربه بزنید به گونه ای که فقط پوست آن ها دربیاید .
پوست سیرها را بکنید . در حال حاضر پوست سیر ترک خورده است و می توانید به راحتی پوست به جای مانده را جدا کنید . برای بعضی از حبه سیرها ممکن است نیاز باشد تا ته آن ها را ببرید تا پوست را کامل جدا کنید .
نکات مهم
1 - چیزی که پوست کندن سیر را سخت می کند خشکی آن است . درست است که روش خیس کندن سیر اندازهی طول می کشد ، اما در آخر به راحتی پوست را جدا می کند .
2 - از تخته آشپزخانه ناپایدار (لق) استفاده نکنید .
3 - در هنگام استفاده از چاقو مراقب خودتان باشید .
منبع: جام جم آنلاین