ادویه آبگوشت چیست؟
به گزارش مجله زیتوا، یکی از مهم ترین نکات برای پختن یک آبگوشت خوشمزه سنتی، استفاده از ادویه های مناسب است. ادویه داخل آبگوشت، هم طعم غذا را لذیذ می نماید و هم رنگ و بوی اشتهاآوری به آن می دهد. شما می توانید ادویه های دلخواه خود را حین پختن آبگوشت به صورت جداگانه در غذا بریزید یا یک ادویه ترکیبی درست کنید و هر بار به میزان لازم از آن بهره ببرید. اگر حالت دوم را می پسندید، دستور تهیه ادویه آبگوشت در این مقاله را ببینید و دست به کار تهیه آن شوید.

ادویه و چاشنی مخصوص آبگوشت دیزی چیست؟
آبگوشت یکی از خوشمزه ترین و آسان ترین غذاهای ایرانی است که در پخت آن از ادویه ها و چاشنی های متنوعی استفاده می گردد. برای مثال، زردچوبه از ادویه های پرکاربرد و خوش رنگی است که هیچ وقت نباید در طرز تهیه آبگوشت حذف گردد. دارچین، سردی غذا را می گیرد و عطر دلپذیری به آن می دهد. استفاده از زیره سبز و سیاه، نفخ حبوبات را رفع می نماید و خلاصه هر ادویه ای، خاصیت و عطر و بوی خاص خود را دارد.
در این بین، استفاده از ادویه مخصوص آبگوشت دیزی که حاصل ترکیب تمام ادویه های مهم این غذا است، کار آشپزی را به مراتب راحت تر می نماید و دیگر لازم نیست مزه تک تک ادویه ها و کم و زیاد بودن آن ها را امتحان کنید. اگر می خواهید طرز تهیه این ادویه ترکیبی خوش عطر و بو را بدانید با ما همراه باشید.
طرز تهیه ادویه آبگوشت مجلسی
ترکیب ادویه های آبگوشت سنتی به صورت جدول زیر است:
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
دانه فلفل سیاه | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ½ قاشق غذاخوری |
پودر لیموعمانی | ½ قاشق غذاخوری |
زیره سبز | ½ قاشق چایخوری |
زیره سیاه | 1 قاشق چایخوری |
دانه گشنیز | ½ قاشق غذاخوری |
پودر شنبلیله | ½ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | ¼ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ¼ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ¼ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه ادویه آبگوشت
برای طرز تهیه ادویه ابگوشت مراحل زیر را انجام دهید:
- مرحله اول: تمام ادویه های گفته شده در جدول بالا را با آسیاب پودر نموده و الک کنید.
- مرحله دوم: سپس پودر ادویه ها را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و آن را در یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید.
شرایط نگهداری ادویه مخصوص دیزی
برای اینکه ادویه ترکیبی شما عطر و بوی خود را حفظ کند و ماندگاری بیشتری داشته باشد، نکات زیر را رعایت کنید:
- ادویه آبگوشت دیزی را در ظرفی شیشه ای و درب دار ریخته و در جایی خشک و خنک، دور از تابش نور آفتاب قرار دهید.
- همواره بعد از استفاده، درب ظرف ادویه را محکم کنید. دقت کنید که باز بودن درب ظرف و قرار داشتن آن در مجاورت چای یا سایر ادویه ها، عطر و طعم اصلی ادویه را از بین می برد و این نکته ای است که درباره همه ادویه ها باید رعایت گردد.
چه زمانی ادویه آبگوشت را به غذا اضافه کنیم؟
بهتر است اندازهی از ادویه جات آبگوشت را هنگام تفت دادن پیاز و گوشت اضافه کنید تا بوی زهم آن از بین برود. بقیه ادویه را هم در 20 دقیقه پایانی پخت، داخل غذا بریزید تا هم ارزش غذایی آبگوشت بیشتر گردد و هم عطر و بوی ادویه ها ماندگارتر باشد.
با خبرنگاران ، ادویه مخصوص آبگوشت را راحت تر تهیه کنید…
در متن بالا شما را با ادویه آبگوشتی آشنا کردیم. حال، اگر برای تهیه این ادویه ترکیبی فرصت کافی یا حوصله ندارید، سری به خبرنگاران بزنید و به قسمت عطاری آنلاین سایت بروید. نوع باز و بسته بندی ادویه مخصوص آبگوشت در فروشگاه های سایت وجود دارد و شما می توانید با خیال راحت محصولی باکیفیت را با کمترین دغدغه بخرید.
منبع: اسنپ فود