محققان ژاپنی واکسن ضد پیری فراوری کردند
به گزارش مجله زیتوا، سلول های زامبی با افزایش سن متراکم می شوند و به سلول های مجاور آسیب می رسانند و باعث بیماری های مرتبط با پیری می شوند.
این تیم پروتئینی را که در سلول های پیر در انسان و موش یافت می گردد، شناسایی کردند و یک واکسن پپتیدی بر اساس اسید آمنه ای که پروتئین را تشکیل می دهد، ساختند.
این تیم تایید کردند در موش هایی که این واکسن به آنها تزریق شده، کاهش سلول های زامبی مشاهده شده است.
تورو مینامینو، استاد دانشگاه جونتندو توکیوی ژاپن گفت: ما می توانیم انتظار داشته باشیم که این واکسن برای درمان سفتی عروق، دیابت و سایر بیماری های مرتبط با پیری استفاده گردد.
جدیدترین مطالب
ولخرجی از نشانه های آلزایمر است!
شناسایی بیماری هایی که به آلزایمر ربط دارند
ابداع یک اپلیکیشن برای تشخیص آلزایمر
بی تفاوتی اولین علامت آلزایمر است
نتایج تحقیقات این تیم در نسخه آنلاین مجله نیچر ایجینگNature Aging) ) منتشر شده است.
بعلاوه در اکتبر گذشته یک تیم بین المللی از دانشگاه های بریتانیا، اسپانیا، نیجریه و عربستان تحقیقاتی درباره روش دیگری برای مقابله با سلول های پیر انجام و نتایج آن را منتشر کردند.
دکتر سالوادور ماسیپ، از دانشگاه لستر که عضوی از این تیم تحقیقاتی گفت: فرآیند بیولوژیکی پیری بسیار پیچیده است بنابراین بعید است که یک استراتژی به طور کامل آن را متوقف یا معکوس کند. با این حال احتمالا راه های زیادی برای کاهش سرعت آن وجود دارد و به نظر می رسد پاکسازی سلول های پیر یکی از ساده ترین و آسان ترین راه ها باشد که به طور بالقوه موثرتر است.
سلول های پیر به سلول هایی اطلاق می گردد که تکثیر خود را متوقف نموده اند اما نمی میرند. آنها با ترشح مواد شیمیایی که باعث التهاب می شوند، به سلول های سالم مجاور آسیب می رسانند. تصور می گردد که پیری سلولی فرایند پیری و بعلاوه بیماری های مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر و بعضی سرطان ها را تسریع می نماید.
منبع: خبرکانادا