آشپزخانه دانشگاه هرمزگان به طور کامل صنعتی نشده است

به گزارش مجله زیتوا، مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان گفت: آشپزخانه دانشگاه هرمزگان نیمه صنعتی است و به طور میانگین هر روز 2000 پرس غذا در آن پخت می گردد.

آشپزخانه دانشگاه هرمزگان به طور کامل صنعتی نشده است

جهت دریافت خدمات اجرای آلاچیق پشت بام با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. روف گاردن و بام سبز با بهترین قیمت و بهترین کیفیت را از ما بخواهید.

مهدی عباسی، مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه مجله زیتوا، در مورد شرایط آشپزخانه این دانشگاه گفت: آشپزخانه دانشگاه هرمزگان نیمه صنعتی است و در این آشپزخانه روزانه به طور میانگین 2000 پرس غذا پخت می گردد.

عباسی اضافه نمود: کیفیت غذا های دانشگاه در حد مطلوبی است و برای پخت و پز برنج و گوشت و... از همان سهمیه ای استفاده می کنیم که به تمام دانشگاه های کشور اختصاص داده شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان با بیان اینکه شورای صنفی دانشجویان به طور مداوم بر کیفیت پخت غذا های دانشگاه نظارت دارد، اظهار کرد: این آشپزخانه مجهز به یکسری از وسایل پخت و پز صنعتی همچون کباب پز است، اما هنوز به طور کامل صنعتی نشده و در تلاشیم این مهم محقق گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 23 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: zeetova.ir شناسه مطلب: 407

به "آشپزخانه دانشگاه هرمزگان به طور کامل صنعتی نشده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشپزخانه دانشگاه هرمزگان به طور کامل صنعتی نشده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید