ترشی اسپانیایی، رنگی ترین چاشنی غذا

به گزارش مجله زیتوا، ترشی اسپانیایی یکی از انواع ترشی است که برخلاف بقیه ترشی ها از سرکه کمتری در آن استفاده می گردد و انواع سبزیجات را در این ترشی می ریزند و بسیار مقوی و مفید است.

ترشی اسپانیایی، رنگی ترین چاشنی غذا

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/e7rA8jP0qw/h-360-800k.mp4

طرز تهیه ترشی اسپانیایی

ترشی ها جزء چاشنی هایی هستند که همیشه مورد توجه بیشتر افراد قرار می گیرند. یکی از ترشی هایی که این روزها زیاد در بازار دیده می گردد و طعم و مزه نوی را از یک ترشی به شما می دهد ترشی اسپانیایی است. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه یک ترشی خوشمزه و نو را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی

  • فلفل دلمه ای رنگی از هر رنگ 1 عدد
  • قارچ 350 گرم
  • هویج 2 عدد
  • کنسرو ذرت 1 عدد
  • زیتون بدون هسته 300 گرم
  • فلفل تند 100 گرم
  • سرکه سفید به اندازه لازم (دو برابر روغن زیتون)
  • روغن زیتون نصف لیوان
  • زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
  • نمک دریایی و شکر هر کدام 1 قاشق غذاخوری

پیشنهاد مطالعه: این ترشی خوشمزه را در کنار خوشمزه ترین ته چین گوشت و هویج + ویدیو نوش جان کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 24 دی 1401 بروزرسانی: 24 دی 1401 گردآورنده: zeetova.ir شناسه مطلب: 1922

به "ترشی اسپانیایی، رنگی ترین چاشنی غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترشی اسپانیایی، رنگی ترین چاشنی غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید