تصاویر ، طرز تهیه پیتزای بادمجان به روش آشپز مشهور خانگی ، محبوب ترین و خوشمزه ترین پیتزایی که تا به حال خورده اید
به گزارش مجله زیتوا، ترکیب بادمجان، پنیر و گوجه یک ترکیب مدیترانه ای و فوق العاده است؛ حال اگر به شکل پیتزا درست گردد که دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد.
به گزارش خبرنگاران، لقمه های کوچک پیتزای بادمجان یک دستور غذای محبوب جولیا پاول است. این آشپز خود آموخته و مشهور امروز در سن 49 سالگی درگذشت و سرتیتر اخبار نهاده شد. فیلمی بر اساس کتاب آشپزی و زندگی او با بازی مرلین مونرو اکران شد و معروفیت او را بیشتر کرد.
این غذای خوشمزه تمام طعم های پیتزا را دارد اما به طور طبیعی بدون گلوتن و با کربوهیدرات کم است؛ از همه مهمتر اینکه به راحتی تهیه می گردد.
اگر عاشق بادمجان و پیتزا هستید، این دستور بسیار مجذوب کننده را از مجموعه بچگانه های جولیا امتحان کنید:
1- بادمجان های گرد شده را تلخی گیری کنید و بپزید.
بادمجان به ضخامت یک و نیم ساعت برش داده گردد و تا زمانی که نرم گردد اما هنوز ساختار خود را حفظ کند، پخته گردد.
2- در همان زمان، یک سس بسیار ساده و در عین حال خوشمزه درست کنید: گوجه فرنگی ریز خرد شده، سیر، روغن زیتون و سبزی های معطر خشک مثل ریحان و تلخان را روی اجاق گاز بجوشانید.
3- پس از اتمام پخت بادمجان و سس، روی بادمجان ها را با سس و پنیرهای خوش طعم بپوشانید.
4- یک حرارت کوتاه توی ماکروفر یا فر کافی است تا پنیر آب و طلایی و البته وسوسه انگیز گردد.
5- می توانید کمی زیتون یا قارچ هم به پیتزای خود اضافه کنید تا بیشتر شبیه پیتزا گردد و نوش جان.
- طرز تهیه بادمجان و فتا به سبک یونانی | یک غذای کلاسیک مدیترانه ای
- فوت و فن سرخ کردن بادمجان که نمی دانستید | با این ترفندها روغن کمتری مصرف کنید
پیتزای بادمجان جولیا جولیا پاول در حال آشپزی
منبع: همشهری آنلاین