تصاویر ، طرز تهیه پیتزای بادمجان به روش آشپز مشهور خانگی ، محبوب ترین و خوشمزه ترین پیتزایی که تا به حال خورده اید
به گزارش مجله زیتوا، ترکیب بادمجان، پنیر و گوجه یک ترکیب مدیترانه ای و فوق العاده است؛ حال اگر به شکل پیتزا درست گردد که دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد.
![تصاویر ، طرز تهیه پیتزای بادمجان به روش آشپز مشهور خانگی تصاویر ، طرز تهیه پیتزای بادمجان به روش آشپز مشهور خانگی ، محبوب ترین و خوشمزه ترین پیتزایی که تا به حال خورده اید](https://zeetova.ir/upload/2022/11/02/95871afd3-8126e0d0a6b8d-8820dcae88f91.jpg)
به گزارش خبرنگاران، لقمه های کوچک پیتزای بادمجان یک دستور غذای محبوب جولیا پاول است. این آشپز خود آموخته و مشهور امروز در سن 49 سالگی درگذشت و سرتیتر اخبار نهاده شد. فیلمی بر اساس کتاب آشپزی و زندگی او با بازی مرلین مونرو اکران شد و معروفیت او را بیشتر کرد.
این غذای خوشمزه تمام طعم های پیتزا را دارد اما به طور طبیعی بدون گلوتن و با کربوهیدرات کم است؛ از همه مهمتر اینکه به راحتی تهیه می گردد.
اگر عاشق بادمجان و پیتزا هستید، این دستور بسیار مجذوب کننده را از مجموعه بچگانه های جولیا امتحان کنید:
1- بادمجان های گرد شده را تلخی گیری کنید و بپزید.
بادمجان به ضخامت یک و نیم ساعت برش داده گردد و تا زمانی که نرم گردد اما هنوز ساختار خود را حفظ کند، پخته گردد.
2- در همان زمان، یک سس بسیار ساده و در عین حال خوشمزه درست کنید: گوجه فرنگی ریز خرد شده، سیر، روغن زیتون و سبزی های معطر خشک مثل ریحان و تلخان را روی اجاق گاز بجوشانید.
3- پس از اتمام پخت بادمجان و سس، روی بادمجان ها را با سس و پنیرهای خوش طعم بپوشانید.
4- یک حرارت کوتاه توی ماکروفر یا فر کافی است تا پنیر آب و طلایی و البته وسوسه انگیز گردد.
5- می توانید کمی زیتون یا قارچ هم به پیتزای خود اضافه کنید تا بیشتر شبیه پیتزا گردد و نوش جان.
- طرز تهیه بادمجان و فتا به سبک یونانی | یک غذای کلاسیک مدیترانه ای
- فوت و فن سرخ کردن بادمجان که نمی دانستید | با این ترفندها روغن کمتری مصرف کنید
پیتزای بادمجان جولیا جولیا پاول در حال آشپزی
منبع: همشهری آنلاین