تور ارزان ایتالیا: تفاوت بین پیتزای آمریکایی و ایتالیایی در چیست؟

به گزارش مجله زیتوا، پیتزای ضخیم دوست دارید یا نازک؟؛ اگر یک پیتزاخور حرفه ای باشید حتما بار ها این سوال را شنیده اید. آن هایی که پیتزای امریکایی و ضخیم دوست دارند و دسته دومی که انتخابشان همواره پیتزای ایتالیایی و نازک است؛ اما این دو پیتزا به جز ضخامتشان چه تفاوت هایی باهم دارند؟ اگر جزو آن دسته ای هستید که حتی عکس پیتزا دهانتان را آب می اندازد، این گزارش اطلاعات جدیدی به شما می دهد.

تور ارزان ایتالیا: تفاوت بین پیتزای آمریکایی و ایتالیایی در چیست؟

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

اگر شما هم فکر می کنید که ایتالیا اولین تولیدنماینده پیتزا است، باید با این باور غلط خداحافظی کنید. اولین بار این استعمار یونانیان باستان بود که با نان های مصری پیتزا را وارد جنوب ایتالیا کردند. اولین پیتزا ها با خمیر های گرد، ادویه های محلی، تکه های کوچک گوشت یا عصاره آن یا هر ماده ای که در دسترس بود درست می شد؛ اما اولین پیتزای رسمی به عنوان یک غذا بعد از استفاده از گوجه فرنگی بود که برای ملکه ایتالیا پخته شد و به احترام او نام آن را مارگاریتا گذاشتند.

در حال حاضر هم انواع مختلفی پیتزا با رنگ های قرمز، سفید و سبز مثل پرچم آن کشور در ایتالیا رواج دارد. مدتی بعد با مهاجرت مردم به آمریکا اولین پیتزا ها در آنجا پخته شد و در نانوایی های ایتالیایی رواج پیدا کرد. به مرور تغییرات زیادی در آن به وجود آمد و پیتزا به غذای مورد علاقه امریکایی ها تبدیل شد.

ایتالیایی یا امریکایی؟ فقط ضخامت مهم است؟

اما برگردیم به سوال اول که این دو نوع پیتزا چه تفاوت هایی با هم دارند؟ این دو پیتزا در نوع خمیر (نان)، نوع سس، مواد روی پیتزا، نوع پخت و نوع گوشت استفاده شده متفاوت هستند.

خمیر ترد یا پف دار؟

اولین و بارزترین تفاوت این دو پیتزا در خمیر آنهاست. خمیر پیتزای ایتالیایی انواع مختلفی دارد. پیتزای ایتالیایی دارای خمیر نازک است و این خمیر ها به علت قرار گرفتن در آتش تنور و پخت سنتی بسیار ترد و برشته نیز هستند. این خمیر ها از آرد، مخمر و آب تشکیل می شوند، کمتر کش می آیند و مزه محتویات روی پیتزا را از بین نمی برند. در آمریکا، اما خمیر پیتزا ها ضخیم هستند و حالتی پف دار دارند. طوری که انگار در حال خوردن نان تازه با محتویات روی پیتزا هستید.

سس گیاهی یا کچاپ؟

غالبا وقتی در خصوص سس روی پیتزا صحبت می گردد اولین چیزی که به فکر ما می رسد سس قرمز گوجه فرنگی است. در آمریکا پیتزا را با سس گوجه قرمز می خورند، اما در ایتالیا از گوجه تازه، روغن زیتون، سیر و ریحان به عنوان سس روی پیتزا استفاده می نمایند به همین علت است که پیتزای ایتالیایی بیشتر طعم گیاهی و سبزیجات می دهد تا طعم کچاپ و گوشت!

ترکیب چند نوع گوشت را می پسندید یا فقط یک نوع؟

انواع گوشت، سوسیس و مرغ در پیتزای امریکایی استفاده می گردد. پس اگر گوشت های مختلف را روی پیتزای خود می پسندید هوادار پیتزای امریکایی هستید! زیرا در پیتزای ایتالیایی فقط یک نوع گوشت استفاده می گردد. استفاده از چندین نوع گوشت روی پیتزا برای ایتالیایی ها بسیار عجیب و آزاردهنده است. آن ها معتقدند هر گوشت مزه به خصوص خود را دارد و ترکیب آن ها باهم ممکن نیست! پس در هر پیتزا فقط یک طعم گوشت و به میزان کم استفاده می گردد.

هر چه ساده تر ایتالیایی تر!

پیتزای امریکایی حالا به یک غذای بین المللی تبدیل شده است که در همه جای جهان انواع مختلف آن در رستوران ها وجود دارد که می توان آن ها را با انواع مختلف گوشت، ماهی، میگو، آناناس یا هر آن چیزی که بخواهید، سفارش دهید و میل کنید. محتویات این پیتزا ها را خودتان هرچه بخواهید انتخاب می کنید؛ اما اگر بخواهید پیتزای ایتالیایی بخورید چنین نمی توانید هر آنچه که دوست داشتید به عنوان مواد تشکیل دهنده روی پیتزا به آن اضافه کنید. هر چه ساده تر ایتالیایی تر!

پخت مدرن و سنتی

قبلا هم اشاره کردیم که پیتزای ایتالیایی در تنور های آتش به صورت سنتی پخته می شوند درصورتی که پیتزای امریکایی در تنور های صنعتی و به روش مدرن پخته می گردد.

پیتزا ایتالیایی

پیتزا امریکایی

خمیر

نان نازک، برشته و ترد

نان ضخیم، خمیری و پفدار

سس

روغن زیتون، گوجه تازه، سیر و ریحان

سس گوجه یا کچاپ

محتویات

هربار فقط یک ماده اولیه استفاده می گردد

تنوع بالایی از مواد مختلف (گوشت و سبزیجات)

حالا می توانید بگویید که هوادار پیتزای ایتالیایی هستید یا امریکایی؟!

منابع:

www.wisegeek.com

www.giovannisfrozenpizza.com

www.imaddictedtocooking.com

ترجمه: ایرنا

منبع: فرارو
انتشار: 15 دی 1400 بروزرسانی: 15 دی 1400 گردآورنده: zeetova.ir شناسه مطلب: 1644

به "تور ارزان ایتالیا: تفاوت بین پیتزای آمریکایی و ایتالیایی در چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور ارزان ایتالیا: تفاوت بین پیتزای آمریکایی و ایتالیایی در چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید