سفارت کره جنوبی و اخذ ویزای این کشور

سفارت کره جنوبی در ایران کجاست؟ برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی چه مدارکی ضروری است؟ در راهنمای سفارت کره جنوبی، به این سوالات پاسخ می دهیم.

سفارت کره جنوبی و اخذ ویزای این کشور

کره جنوبی کشوری در شرق آسیا و پایتخت آن سئول است. این شهر بزرگ ترین شهر کره جنوبی محسوب می گردد. محدوده پایتخت کره، دومین محدوده متروپولیتن در جهان است.

برای سفر تفریحی یا سفر با تور کره جنوبی، ضروری است ویزای توریستی این کشور را دریافت کنید. ویزای توریستی کره جنوبی، طبق توضیحات سایت سفارت در این صفحه، باید به وسیله یکی از آژانس هایی که به آن ها اشاره شده است دریافت گردد. اگر می خواهید شخصا برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی اقدام کنید، ضروری است دعوتنامه داشته باشید. برای آشنایی با سفارت کره جنوبی، آدرس سفارت و مدارک مورد احتیاج آن، در ادامه همراه خبرنگاران باشید.

سفارت کره جنوبی کجاست؟

سفارت کره جنوبی در ایران، در شهر تهران واقع شده است و در میدان ونک، خیابان شیخ بهائی شاقتصادی، کوچه دانشور غربی، شماره 2 واقع شده است.

  • تلفن سفارت کره جنوبی: 4-88054900
  • فکس سفارت کره جنوبی: 88054899
  • صندوق پستی سفارت کره جنوبی: 3581-11155
  • ساعات کاری سفارت کره جنوبی: 08:00 الی 12:00 / 13:00 الی 16:00
  • ایمیل سفارت: ایمیل سفارت کره جنوبی
  • آدرس سایت سفارت کره جنوبی: سایت رسمی سفارت کره جنوبی در تهران

بخش کنسولی سفارت کره جنوبی

  • روزهای کاری بخش کنسولی سفرات کره جنوبی: یکشنبه الی پنجشنبه (به جز تعطیلات رسمی ایرانی)
  • ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: 08:00 الی 12:00 صبح و 13:00 الی 15:00 بعدازظهر
  • تحویل گذرنامه ها: 1 الی 2 روز کاری

تحویل گذرنامه ها و دریافت مدارک تایید شده

بخش دریافت مدارک سفارت کره جنوبی فقط صبح ها خدامت ارائه می نماید. روزهای کاری این بخش، یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 07:30 تا 11:30 است.

همچنین بخش تحویل گذرنامه ها در سفارت کره جنوبی، فقط بعد از ظهرها فعال است و روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:00 تا 15:00 می توانید به این بخش مراجعه کنید.

هزینه ویزای کره جنوبی

  • ویزای یک بار ورود (تا 90 روز اقامت): 50 دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود (بیش از 90 روز اقامت): 80 دلار آمریکا
  • ویزای دو بار ورود: 90 دلار آمریکا
  • ویزای ورود به دفعات: 120 دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود اکسپرس (تا 90 روز اقامت): 100 دلار آمریکا
  • ویزای یک بار ورود اکسپرس (بیش از 90 روز اقامت): 160 دلار آمریکا
  • ویزای دو بار ورود اکسپرس: 180 دلار آمریکا
  • هزینه ویزا غیر قابل بازگشت است و باید به دلار آمریکا به صورت نقدی موقع تحویل مدارک پرداخت گردد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی

تمام مدارک زیر باید به انگلیسی ترجمه شوند، اما احتیاجی به تاییدیه دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند.

1. اصل پاسپورت با امضا به همراه گذرنامه های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه پاسپورت جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2. شش قطعه عکس 5.4 در 5.3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً معین باشد. عکس باید حداکثر برای 6 ماه اخیر باشد و مشابه عکس ویزا یا پاسپورت های قبلی نباشد.

3. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن

4. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی. ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است. زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500,000,000 ریال باشد.

5. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

* برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیر مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

6. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می نمایند، رضایت نامه محضری الزامی است و احتیاج به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

7. اصل و ترجمه مدارک شغلی و اقتصادی همسر برای خانم های خانه دار.

* حضور کلیه مسافرین برای انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ 500 ,000,000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات. بعد از آنالیز مدارک، در صورت احتیاج به ضمانت های بیشتر، متعاقبا اعلام می گردد.

* گفتنی است کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه گردد.

با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آن ها برای اخذ ویزا الزامی است.

منبع: کجارو / ایوار / irn.mofa.go.kr
انتشار: بروزرسانی: 8 مهر 1398 شناسه مطلب: 46

به "سفارت کره جنوبی و اخذ ویزای این کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفارت کره جنوبی و اخذ ویزای این کشور"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید