معرفی انواع پاستا ایتالیایی لذیذ

به گزارش مجله زیتوا، انواع پاستا با دستورهای مختلف و سس های متنوعی درست می گردد که هر یک طعم و مزه منحصر به فردی دارند. تفاوت انواع پاستا در شکل ظاهری و مواد تشکیل دهنده های آنهاست که باعث ایجاد تنوع بالایی در آنها شده است.

معرفی انواع پاستا ایتالیایی لذیذ

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - اغلب ایرانیان، پاستا را با نام ماکارونی می شناسند ولی در واقع، جهانی پاستا بسیار متنوع تر از چند مدل ماکارونی شناخته شده در کشور ماست. پاستاها غذا های ایتالیایی هستند که به روش های مختلفی طبخ می شوند و در تهیه آن ها از انواع سس استفاده می شود. در این مطلب قصد داریم به معرفی کامل انواع پاستا بپردازیم.

انواع پاستا

پاستا در میان بچه ها و سالمندان هواداران زیادی دارد و کمتر کسی پیدا می شود که یکی از انواع آن را امتحان ننموده باشد. نام انواع پاستا در منوی غذایی بسیاری از رستوران ها در سراسر جهان به چشم می خورد، ولی ممکن است بسیاری از افراد حتی تلفظ صحیح آن ها را هم ندانند؛ بنابراین وقت آن رسیده با انواع پاستا و روش تهیه آن ها آشنا شویم.

1. ماکارونی (Macaroni)

معروف ترین نوع پاستا، خوراکی خوشمزه با طعم پنیری است که بسیار مورد استقبال بچه ها قرار می گیرد و نام آن ماکارونی است. این پاستا که از نظر ظاهری به شکل لوله های توخالی است، به راحتی سس پنیری و خامه ای را به خود جذب نموده و طعم سس به خورد آن می رود.

2. اسپاگتی (Spaghetti)

یکی از انواع پاستا که در ایران هواداران زیادی دارد و اغلب در خانه طبخ می شود، اسپاگتی است. این نوع پاستا از نظر شکل ظاهری به صورت رشته های باریک و دراز بوده و اغلب همراه با نوعی سس سبک مورد استفاده قرار می گیرد. کره های ترکیبی و سس خامه ای و رقیق برای این نوع پاستا مناسب است ولی سس هایی که در آن ها تکه های درشتی وجود دارد برای این اسپاگتی سنگین به نظر می رسد. معروف ترین انواع اسپاگتی، عبارتند از: اسپاگتی بولونیایی و اسپاگتی آگلیو الیو.

3. صدفی (Conchiglie)

یکی از انواع پاستا، پاستای صدفی است که به شکل صدف در سایز های مختلف وجود دارد. سس های پنیری، خامه ای، گوجه فرنگی و به طور کلی سس هایی که در وسط پاستا گیر می افتند، بهترین گزینه ها برای استفاده در این پاستا هستند.

4. فوزیلی (Fusilli)

یکی از انواع پاستا که همراه با سس خامه ای گوجه فرنگی سرو می شود، فوزیلی نام دارد. این نوع اسپاگتی از نظر شکل ظاهری به صورت فنر بوده و مصرف آن همراه با بیکن نیز بسیار خوشمزه و دلپذیر خواهد بود.

5. راویولی (Ravioli)

راویولی یکی از انواع پاستا بوده که از نظر شکل ظاهری مانند بالشتک است. این بالشتک ها اغلب با مایه گوشتی یا پنیر ریکوتا پر شده و بسته به ذائقه افراد در سس مخصوصی پخته می شوند. این سس می تواند مخلوطی از کره گردو و نعنا یا سس گوجه فرنگی باشد.

6. دیتالینی (Ditalini)

دیتالینی یکی از انواع پاستا به شکل انگشتانه های کوچک یا لوله های بسیار کوچکی است که همراه با سس های خامه ای سرو می شود و در انواع سوپ نیز برای لعاب دادن مورد استفاده قرار می گیرد.

7. کانه لاونی (Cannelloni)

یکی دیگر از انواع پاستا، کانه لاونی است که به شکل ورقه های نازک عظیمی است که به صورت لوله های توخالی درآمده اند و فضای زیادی برای قرار دادن انواع سس و سبزیجات در آن ها وجود دارد. این نوع پاستا اغلب با سبزیجات مختلفی پر می شود و طعم آن با پنیر و اسفناج عالی است.

8. ریگاتونی (Rigatoni)

ریگاتونی یکی از انواع پاستا بوده که شکل ظاهری آن بسیار شبیه کانه لاونی است، با این تفاوت که لوله های آن ضخیم تر و کوتاه تر بوده و روی سطح لوله ها شیار هایی وجود دارد. این نوع پاستا با سس گوجه فرنگی بسیار خوشمزه و دلپذیر خواهد بود.

9. لازانیا (Lasagna)

لازانیا یکی از انواع پاستا به شکل ورقه های عظیم و پهنی بوده که لبه های آن موج دار است. این پاستا در تهیه غذایی با همین نام کاربرد دارد که در آن ورقه های لازانیا با لایه هایی از سس گوشت و پنیر پوشانده می شود. هرچند استفاده از این نوع پاستا در تهیه رول های لازانیا و سوپ لازانیا نیز بسیار جذاب است.

10. فارفاله (Farfalle)

یکی از انواع پاستا، فارفاله نام دارد که به شکل پروانه یا پاپیون بوده و به ماکارونی پروانه ای معروف است. مصرف این نوع پاستا در تهیه سالاد های سرد و خوراک گوشت و سبزیجات معمول است.

11. پاپاردله (Pappardelle)

پاپاردله یکی از انواع پاستا به شکل نوار های پهنی است که اصالت آن به ناحیه توسکان برمی شود. این پاستا شبیه فتوچینی است و معمولا همراه با سس گوشت غلیظ میل می شود.

12. پاستینا (Pastina)

یکی از انواع پاستا با نام پاستینا به شکل کره های کوچک چند میلی متری است که غالبا در سوپ به کار می رود و همراه با نوعی سس سبک مانند روغن زیتون یا کره، کمی چاشنی و پنیر پارمزان طعمی عالی دارد.

13. کامپانله (Campanelle)

کامپانله یکی از انواع پاستا با ظاهری شبیه گل استکانی است و به دلیل شکل خاصی که دارد به این نام خوانده می شود. این نوع پاستا با سس غلیظ گوشتی، کرمی و پنیری طعمی بسیار دلپذیر دارد.

14. پنه (Penne)

پنه یکی از انواع پاستای لوله ای شکل است که طول آن حدود 3-2 سانتیمتر بوده و روی آن شیار های موربی وجود دارد. این نوع پاستا با انواع سس هایی که تکه های درشت ندارند مانند سس های خامه ای یا گوشتی بهترین ترکیب را تشکیل می دهد. در اینصورت سس به درون لوله های پنه نفوذ نموده و طعم و مزه ای فوق العاده می سازد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، خوشمزه و متفاوت

15. آرتزو (Orzo)

آرتزو یکی از انواع پاستا به شکل برنج است که به دلیل لعابی که پس می دهد اغلب در انواع سوپ به کار می رود. استفاده از این نوع پاستا در سالاد سبزیجات معمول بوده و در کنار سبزیجات فصل طعمی منحصر به فرد دارد.

آیا شما انواع دیگری از پاستا را می شناسید؟ دیدگاه ها و تجربیات خود را ازطریق بخش ارسال نظر با مخاطبان خبرنگاران درمیان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 17 تیر 1400 بروزرسانی: 17 تیر 1400 گردآورنده: zeetova.ir شناسه مطلب: 1420

به "معرفی انواع پاستا ایتالیایی لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی انواع پاستا ایتالیایی لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید