طرز تهیه دسر شیر عسلی طرز تهیه دسر شیر عسلی

به گزارش مجله زیتوا، به دنیای شگفت انگیز شیر عسلی خوش آمدید! جایی که شیرینی و لطافت در هم می آمیزند و از ترکیب چند ماده اولیه ساده، دسرهای فوق العاده خوشمزه و لذیذی خلق می شوند که یادآور خاطرات شیرین کودکی ما خواهند بود.

طرز تهیه دسر شیر عسلی طرز تهیه دسر شیر عسلی

شیر عسلی با آن طعم دلنشین و خاطره انگیز گویی از سرزمین عجایب آمده است. معجونی از شیر و شکر که هر ذائقه ای را مجذوب خود خواهد نمود. دسری خوشمزه، با طعمی بهشتی و بافتی لطیف که در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین مواد اولیه تهیه می گردد و برای پذیرایی از مهمان ها یک انتخاب ایده آل و خوشمزه است.

عکس دسر شیر عسلی، لذیذ و اشتهاآور

ما در این مقاله شما را به سفری هیجان انگیز و خوشمزه به دنیای دسرهای شیر عسلی دعوت می کنیم. این دسر دلچسب و لذیذ را می توان به صورت رسپی های مختلفی درست کرد در ادامه با 4 مدل از رسپی های بسیار خوشمزه دسر شیر عسلی آشنا خواهید شد.

میزان کالری در هر 100 گرم300 کالری
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان لازم برای پخت10 دقیقه
تعداد نفرات5 نفر
درجه سختیآسان

نکته: ویژگی هایی از قبیل ضد باکتریایی، تقویت سیستم ایمنی، بهبود سلامت پوست و یاری به هضم غذا از موارد مربوط به خواص عسل طبیعی است. برای تشخیص عسل طبیعی نیز می توان به ویژگی هایی مانند غلظت، طعم و عطر خاص آن توجه کرد.

طرز تهیه دسر شیر عسلی

دسر شیر عسلی دارای طعمی شیرین و دلنشین است و بافت نرم مثل قند روی زبان آب می گردد. شیرینی ملایم شیر عسلی، در کنار طعم های مختلفی که می توانید به آن اضافه کنید، لذت نابی است که برای مدت ها زیر دندان حسش خواهید کرد.

این دسر خوشمزه را می توانید به دلخواه خود درست کنید و مواد اولیه موردعلاقه خود را به آن بیفزایید. برای همین دسر شیر عسلی دستور تهیه های مختلف و متعددی دارد. ما در ابتدا طرز تهیه دسر شیر عسلی ساده را به شما آموزش خواهیم داد.

دسر شیر عسلی، طعمی ناب و دلچسب

برای درست کردن دسر شیر عسلی، مواد زیر را تهیه کنید:

شیر عسلی400 گرم
کره150 گرم
شکلات تخته ای100 گرم
بیسکویت پتی پور450 گرم
خامه صبحانهنصف یک بسته

برای درست کردن دسر شیر عسلی مرحله به مرحله و به صورت زیر عمل کنید:

مرحله اول: در ابتدا کره را از یخچال خارج کنید و برای 30 دقیقه بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم گردد. سپس کره را در کاسه ای بریزید و با استفاده از همزن برقی به مدت 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا کره، کرم رنگ و پف دار گردد.

مرحله دوم: در مرحله بعدی شیر عسلی را به کره اضافه کنید و این ترکیب را برای 1 الی 2 دقیقه خوب هم بزنید تا شیر عسلی و کره کامل با هم مخلوط شده و یکدست شوند.

ترکیب شیر عسلی با کره؛ یک ترکیب غلیظ و کش دار

مرحله سوم: در ادامه بیسکویت ها را کامل پودر کنید. برای این کار می توانید از گوشت کوب یا خردکن برقی بهره ببرید. البته استفاده از بیسکویت پتی پور ساده یا شکلاتی سلیقه ای بوده و به ذائقه شما مربوط می گردد.

مرحله چهارم: اکنون بیسکویت های پودر شده را به مخلوط کره و شیر عسلی بیفزایید و ترکیب را با قاشق یا لیسک هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله چهارم: داخل قالب مورد نظر خود را با کیسه فریزر بپوشانید. طوری قالب را بپوشانید که کیسه فریزر از لبه های قالب عبور کند. سپس مخلوط را داخل قالب ریخته و سطح آن را با قاشق یا لیسک صاف و فشرده کنید.

قالب را برای 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ترکیب سفت گردد.

مرحله پنجم: در این فاصله که قالب را در یخچال گذاشته اید، خامه را در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. دقت داشته باشید که خامه را نباید به جوش آورید، تنها تا حدی آن را گرم کنید که آغاز به بخار شدن کند.

مرحله ششم: در قدم بعدی شکلات تخته ای را خورد نموده و به خامه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکلات در خامه، ذوب و حل گردد.

شکلات تخته ای را روی بخار کتری در خامه ذوب و حل کنید.

مرحله هفتم: اکنون که گانش شما آماده شده، قالب را از یخچال بیرون آورده و گانش را روی لایه بیسکویت بریزید. گانش باید به طور یکنواخت روی لایه بیسکویتی را بپوشاند. دوباره قالب را در یخچال قرار بگذارید و اجازه دهید تا دسر برای مدت 1 ساعت استراحت کند و گاناش سفت گردد.

مرحله هشتم: در نهایت دسر را از یخچال خارج نموده و آن را روی سینی سرو خود قرار دهید و در میزان های دلخواه و شکل های زیبا برش بزنید.

این دسر را با ترافل، پودر نارگیل یا برش های نازکی از میوه های تازه تزیین نموده و سرو کنید. نوش جان!

دسر شیر عسلی با نشاسته

دسر شیر عسلی با نشاسته یک دسر خوشمزه و ساده است که با مواد اولیه ساده ای که در هر خانه ای یافت می گردد می توان آن را درست کرد. یک دسر کم خرج و خوشمزه که طعمش دلپذیرش را هر کسی می پسندد.

مواد لازم برای تهیه دسر شیر عسلی با نشاسته عبارت اند از:

شیر4 فنجان
شیر عسلینصف قوطی
نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه1 بسته 200 گرمی
زرده تخم مرغ2 عدد
پودر ژلاتین3 قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
شکرنصف فنجان
آب1.4 لیوان

برای درست کردن دسر شیر عسلی با نشاسته به ترتیب زیر عمل کنید:

مرحله اول: دو تخم مرغ را شکسته و زرده آن ها را جدا کنید. شکر و زرده تخم مرغ را با هم ترکیب نموده و با همزن برقی و روی دور تند دستگاه به قدری با هم مخلوط کنید تا ترکیب کرم رنگ و لطیفی حاصل آید.

دسر شیر عسلی با نشاسته ذرت، کم هزینه و خوشمزه

مرحله دوم: اکنون نوبت ترکیب عناصر اصلی رسیده، شیر و نشاسته ذرت و شیر عسلی را داخل یک قابلمه ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. اکنون قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و ترکیب را هم بزنید تا کمی سفت گردد. در همین حین زرده تخم مرغ زده شده را نیز به آرامی به این ترکیب بیفزایید و مرتب هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.

مرحله سوم: پس از غلیظ شدن ترکیب، قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا ترکیب سرد گردد. بعد از سردشدن باید خامه صبحانه را آرام و نرم، نرم داخل ترکیب ریخته و با آن مخلوط کنید. طوری که خامه کامل در ترکیب حل گردد.

مرحله چهارم: حالا نوبت به ژلاتین می رسد. آن را در 1.4 لیوان آب حل نموده و به روش بن ماری روی بخار کتری در آب حل کنید و بعد وانیل را به آن اضافه نمایید. ترکیب ژلاتین را نیز به سایر مواد افزوده و آن را هم بزنید.

دسر شیر عسلی با نشاسته، یک دسر خوش طعم و خوش عطر برای روزهای بهاری

مرحله پنجم: در آخر قالب موردنظر خود را چرب کنید و ترکیب را داخل آن بریزید. روی دسر را با قاشق صاف کنید و قالب را برای 7 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شیر عسلی فرم بگیرید. برای این نوع دسر شیر عسلی بهتر است از قالب های سیلیکونی طرح دار بهره ببرید.

دسر با بیسکویت پتی بور و شیر عسلی

یکی دیگر از خوشمزه ترین رسپی های دسر شیر عسلی، دسر با بیسکویت پتی پور و شیر عسلی است که بین بچه ها محبوبیت بسیاری دارد. این دسر خوشمزه را تنها با چند قلم ماده ساده می توانید برای میان وعده بچه هایتان تهیه کنید و از بابت تغذیه سالم آن ها خیالی آسوده داشته باشید.

برای درست کردن دسر با بیسکویت پتی پور و شیر عسلی، مواد زیر را تهیه کنید:

شیر عسلی1 قوطی
بیسکویت پتی پور2 بسته
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
کره100 گرم
بادام100 گرم

حالا مرحله به مرحله با ما پیش بروید:

مرحله اول: اول کار بیسکویت های پتی پور را خرد کنید، اما دقت داشته باشید که بیسکویت ها نباید زیاد خرد شوند یا کامل پودر شوند.

مرحله دوم: بادام را نیز خرد کنید. سپس یک قابلمه بردارید و بیسکویت، بادام، کره، شیر عسلی و پودر کاکائو را داخل آن بریزید. زیر قابلمه را روشن کنید، اما دقت داشته باشید که حرارت باید ملایم باشد. مواد را برای 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید.

دسر شیر عسلی، یک میان وعده ساده و لذیذ

مرحله سوم: قابلمه را از روی حرارت برداشته و روی ورقه آلومینیومی بریزید و به صورت رول درآورید. رول را در ورقه آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید. دسر باید به مدت 2 ساعت داخل یخچال استراحت کند تا سفت گردد و حالت بگیرد.

مرحله سوم: رول دسر را از یخچال بیرون آورده و به صورت قطعات هم میزان برش بزنید. برای تزیین این دسر از خلال پسته و بادام بهره ببرید.

کیک یخچالی با شیر عسلی

دوست دارید در دید و بازدیدهای عید، متفاوت پذیرایی کنید؟ آیا بیشتر به دسرها و شیرینی های خانگی علاقه دارید؟ می خواهید یک دسر ساده با مواد اولیه ای که در هر آشپزخانه ای یافت می گردد، درست کنید؟

یک دستور تهیه ساده برایتان آورده ایم، کیک یخچالی با شیر عسلی طعم بسیار دلپذیر و ظاهری شیک و زیبا دارد که مهمان هایتان را شگفت زده خواهد نمود.

کیک یخچالی با شیر عسلی، کیکی لایه لایه و چند مزه

مواد مورداحتیاج برای این کیک را آماده کنید:

شیر عسلی1 فنجان
شیر2 لیوان و نیم
آرد2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی پور3 یا 4 بسته (بستگی به میزان ظرفتان دارد)
پودر نارگیل و پودر کاکائوبه میزان لازم

مرحله اول: شیر را در یک قابلمه ریخته و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ذرات نشاسته به طور کامل در شیر حل گردد. دقت داشته باشید که شیر باید سرد باشد. آرد را نیز به این ترکیب افزوده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.

مرحله دوم: پس از به غلظت رسیدن ترکیب، شیر عسلی را نیز داخل قابلمه ریخته و با مواد ترکیب کنید. ترکیب را هم بزنید تا شیر عسلی کامل با مواد مخلوط گردد.

مرحله سوم: قالب خود را با نایلون بپوشانید و یک ردیف بیسکویت پتی پور در کف قالب بچینید. سپس یک لایه از کرمی که آماده نموده اید روی بیسکویت ها ریخته و صاف کنید و دوباره ردیف دیگری از بیسکویت بچینید. مجدد کرم را روی بیسکویت ها بریزید. این کار را تا زمانی که موادتان تمام گردد، ادامه دهید.

دسر کیک یخچالی با شیر عسلی، شیک و مجلسی

مرحله چهارم: کیک را در یخچال قرار دهید و بگذارید برای یک شب استراحت کند. پس از این مدت قالب را از یخچال بیرون آورده و به آرامی کیک را از قالب جدا کنید. سطح کیک را با پورد کاکائو و پودر نارگیل و مغزیجات مختلف تزیین کنید و کیک را سرو نمایید.

دسر سه رنگ با شیر عسلی

دسر سه رنگ با شیر عسلی، رنگین کمانی از طعم های دلچسب و خنک است. این دسر شما را به سفری هیجان انگیز در دنیای طعم های بهشتی دعوت می نماید. این دسر با طعمی بی نظیر، بافتی لطیف و ظاهری مجذوب نماینده به عنوان یک شاهکار بی نظیر در دنیای دسرها شناخته می گردد.

برای این دسر به مواد زیر احتیاج دارید:

خامه صبحانه100 گرم
شیر عسلی1 قوطی
شیر3 فنجان
نسکافه فوری1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو1 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین3 قاشق غذاخوری
آب1 فنجان
وانیلنصف قاشق چای خوری

حاضر هستید این دسر لذیذ را با هم درست کنیم:

مرحله اول: شیر را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس شیر عسلی و وانیل را به شیر گرم افزوده و با همزن دستی هم بزنید تا یکنواخت و یکدست گردد.

دسر شیر عسلی سه رنگ با ظاهری هوس برانگیز و عطر و طعمی بی نظیر

مرحله دوم: ژلاتین را با آب ترکیب نموده و روی بخار کتری قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ذرات ژلاتین در آب حل شوند. اجازه دهید تا ژلاتین خنک گردد.

مرحله سوم: در این فاصله خامه را در کاسه ای جداگانه بریزید و کمی از ترکیب، شیر عسلی و وانیل و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خامه یکدست گردد. سپس کل خامه را به قابلمه و به جای مانده ترکیب افزوده و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله چهارم: مواد را به طور مساوی بین سه کاسه تقسیم کنید به یک کاسه پودر کاکائو و به کاسه دیگر قهوه فوری اضافه نموده و هر یک را آن قدر هم بزنید تا رنگ مواد تغییر کند. کاسه سوم را دست نزنید و چیزی به آن اضافه نکنید.

مرحله چهارم: قالب موردنظرتان را کمی چرب کنید. یک لایه از مواد ساده را در قالب بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیم بند گردد. سپس لایه بعدی (کاکائویی یا قهوه ای به دلخواه) را اضافه روی لایه نیم بند شده بریزید و 30 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا آن نیز نیم بند گردد. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

پس از اتمام کار دسر باید به مدت 5 ساعت در یخچال بماند و بعد سرو گردد.

فوت کوزه گری برای حرفه ای شدن

برای درست کردن دسر شیر عسلی می توانید به دلخواه از طعم دهنده و مواد اولیه مختلف بهره ببرید. برای مثل می توانید برای بهترشدن طعم و عطر آن در ترکیب دسر زعفران اضافه کنید.

دسر شیر عسلی، دسری سبک و درعین حال بی نهایت خوشمزه

استفاده از قالب های سیلیکونی برای درست کردن دسر شیر عسلی بهتر است؛ زیرا طرح و شکل های مجذوب نماینده تری دارند و دسر نیز راحت تر از قالب جدا می گردد.

قبل از استفاده از شیر عسلی، آن را در بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد و راحت تر با مواد ترکیب گردد.

برای جلوگیری از گلوله، گلوله شدن ابتدا شیر عسلی را با کمی شیر گرم ترکیب کنید و بعد به سایر مواد بیفزایید.

خواص شیر عسلی

شیر عسلی منبع غنی از کلسیم، ویتامین D و سایر مواد مغذی است. این ماده غذایی می تواند به تقویت استخوان ها، دندان ها و تقویت سیستم ایمنی بدن یاری کند.

در آخر…

دسرهای شیر عسلی، دنیای رنگارنگ و شگفت انگیزی از طعم های بی نظیر و دلچسب هستند که هر ذائقه ای را مجذوب خود می نمایند. با شیر عسلی و چند ماده اولیه ساده می توانید دسرهای خوشمزه و لذیذی را در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه درست کنید و از طعم بهشتی و خاطره انگیز آن لذت ببرید.

شیر عسلی، همین قدر ساده و خوشمزه

در این مقاله شما را با 5 رسپی مجذوب نماینده و خوشمزه از دسرهای شیر عسلی آشنا کردیم. از دسر ساده و کلاسیک شیر عسلی گرفته تا دسرهای مجلسی و شیک مانند کیک یخچالی و دسر سه رنگ، طیف وسیعی از طعم ها و تنوع را به شما آموزش دادیم تا باتوجه به سلیقه و ذائقه خود، دسر مورد علاقه تان را درست کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 21 بهمن 1403 بروزرسانی: 21 بهمن 1403 گردآورنده: zeetova.ir شناسه مطلب: 2135

به "طرز تهیه دسر شیر عسلی طرز تهیه دسر شیر عسلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر شیر عسلی طرز تهیه دسر شیر عسلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید