طرز تهیه شیرینی الماسی ؛شیرینی سنتی ترکیه (تور ترکیه ارزان)
به گزارش مجله زیتوا، شیرینی الماسی ترکیه طعمی خوشمزه و بافتی ترد و بیسکویتی دارد و وسط شیرینی را با شکلات ذوب شده تزئین میکنند و خیلی سریع در کمترین زمان ممکن تهیه می گردد.
بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه ارزان در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.
شیرینی الماسی ترکیه یکی از شیرینی های محلی ترکیه است که میتواند یکی از گزینه های مجذوب کننده برای شیرینی های عید نوروز باشد.
شیرینی الماسی ترکیه طعمی خوشمزه و بافتی ترد و بیسکویتی دارد و وسط شیرینی را با شکلات ذوب شده تزئین میکنند و خیلی سریع در کمترین زمان ممکن تهیه می گردد. برای تهیه شیرینی الماسی رنگی میتوانید کاکائو را از ترکیب شیرینی حذف کنید و وسط شیرینی را با ژله بریلو رنگی پر کنید.
مواد لازم شیرینی الماسی ترکیه
کره 200 گرم
پودر شکر یا پودر قند 1 پیمانه سر خالی
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 ق چای خوری
آرد 2.5 تا 3 پیمانه
شکلات تلخ 100 گرم
کره 1 ق غذا خوری
طرز تهیه شیرینی الماسی ترکیه
کره را کناری بگذارید تا نرم گردد سپس به همراه پودر قند به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کمی حجیم گردد.
تخم مرغ را که به دمای محیط رسیده همراه با وانیل به کره اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. آرد را الک کنید تا سبک گردد و به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا به خورد مواد برود. آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر جمع گردد.
خمیر شما در نهایت باید نرم و لطیف باشد و هنگام گلوله کردن در دست ترک نخورد.
به میزان گلوله ای کوچک از خمیر بردارید و کف دست گرد کنید و در شکر دانه درشت بغلتانید و وسط شیرینی را با نوک انگشت گود کنید و با فاصله در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا بپزد.
شیرینی الماسی بعد خنک شدن به راحتی از سینی جدا می گردد.
شکلات تخته ای را به همراه کره روی حرارت بن ماری ذوب کنید و وسط شیرینی ها را با آن ها پر کنید.
شیرینی الماسی شکلاتی
مواد لازم شیرینی الماسی شکلاتی
کره 200 گرم
پودر قند 1 لیوان سرخالی
تخم مرغ 1 عدد
وانیل ¼ قاشق چای خوری
آرد قنادی 3.5 لیوان
پودر کاکائو 4 قاشق غذا خوری سرخالی
طرز تهیه شیرینی الماسی شکلاتی
برای تهیه شیرینی الماسی خانگی، کره را به صورت مکعبی برش بزنید و در کاسه بریزید.
پودر قند را رویش الک کنید و با همزن بزنید یکدست گردد.
تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده و 3 دقیقه با همزن بزنید تا یکدست گردد.
پودر کاکائو را هم اضافه کنید و مخلوط نمایید.
آرد را کم کم روی مواد الک کنید و ابتدا با قاشق و سپس با دست مخلوطشان کنید تا خمیر یکدست و لطیفی درست گردد.
خمیر احتیاج به ورز دادن ندارد و همین که مخلوط گردد کافی است.
به میزان یک قاشق از خمیر بردارید و در کف دست گرد کنید. با انگشت وسط گلوله را حفره کنید و روی سینی فر بچینید.
برای راحت تر شد کارتان میتوانید کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید.
شیرینی ها را در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید و سپس کنار بگذارید. خنک که شد شیرینی ها را از سینی جدا کنید و داخل حفره ها را با شکلات صبحانه پر کنید.
شیرینی الماسی با کره
مواد لازم شیرینی الماسی با کره
آرد سفید 2 لیوان
شکلات تخته ای 100 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
پودر قند 1 لیوان
کره 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه شیرینی الماسی با کره
فر را روشن کنید و با دمای 175 درجه گرم کنید.
پودر قند الک شده را با کره نرم و روغن مایع هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد.
تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده و هم بزنید یکدست گردد.
آرد و پودر کاکائو را الک کنید و به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید.
در آخر خمیر را با دست جمع کنید، اگر خمیر خشک شده بود میتوانید کمی شیر به صورت قاشق قاشق به آن اضافه کنید.
مقداری از خمیر را برداشته کف دست گرد کنید و با انگشت روی سطحش حفره ای ایجاد کنید و سپس در شکر بگردانید و در سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، با کمی فاصله بچینید و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید بپزد.
بعد از سرد شدن وسط شیرینی ها را با شکلات ذوب شده پر کنید. برای تزئین میتواید از خلال پسته روی شکلات ها هم بهره ببرید.
منبع: بیتوته
منبع: فرادید