طرز تهیه سوپ مقوی مرغ برای روزهای بعد از بیماری

به گزارش مجله زیتوا، بیماری خبر نمی کند! گاهی ممکن است در یک روز گرم تابستانی کمی نسیم خنک به تنتان بخورد و لرز سرتاپای وجودتان را بگیرد و تب کنید. در صورتی که بلد باشید یک سوپ مقوی درست کنید، همواره یک خوراکی خوشمزه دارید که موقع مریضی نوش جان کنید و حالتان بهتر گردد. اگر از سوپ های تکراری خسته شده اید، با ما همراه باشید و طرز تهیه یک سوپ مرغ مجذوب کننده را یاد بگیرید.

طرز تهیه سوپ مقوی مرغ برای روزهای بعد از بیماری

مواد لازم برای تهیه سوپ مقوی

  • آب هشت لیوان
  • ران مرغ (پوست کنده) چهار عدد
  • سیر (خردشده) چهار حبه
  • برنج یک چهارم فنجان
  • رب گوجه یک چهارم فنجان
  • پیاز (خردشده) نصف فنجان
  • گشنیز تازه (خردشده) یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی کوچک (خردشده) دو عدد
  • هویج (خردشده) دو عدد
  • کرفس (خردشده) سه ساقه
  • سیب زمینی کوچک (خردشده) سه عدد
  • آبلیموی تازه به میزان لازم
  • زعفران (دم نموده) به میزان لازم

طرز تهیه سوپ مقوی

مرحله اول

درست است که سوپ زنجبیل سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید اما برای بیرون آمدن از بستر بیماری تنها قرار نیست سراغ زنجبیل بروید. شما می توانید به روشی که در ادامه گفته ایم یک سوپ مرغ مقوی را تهیه کنید. برای آغاز یک قابلمه بزرگ بردارید. سپس نمک، سیرهای خردشده، مرغ و آب را درون ظرف بریزید. زیر قابلمه را روشن کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا مرغ ها بپزند.

مرحله دوم

یک ماهی تابه بردارید و آن را روی حرارت قرار دهید. روغن زیتون را درون ماهی تابه بریزید تا گرم گردد. سپس برنج شسته شده را به روغن گرم شده اضافه کنید. به میزان ای برنج را تفت بدهید که به رنگ قهوه ای روشن گردد.

حالا پیاز را به برنج برشته شده اضافه کنید و تفت دادن مواد را حدود دو دقیقه ادامه بدهید، تا پیازها نرم و شفاف شوند.

مرحله سوم

در این مرحله گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و تفت دادن را سه دقیقه دیگر ادامه دهید. سپس مواد آماده شده را به آب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید.

هویج، کرفس و سیب زمینی خردشده را به مواد سوپ اضافه کنید و سوپ را هم بزنید.

مرحله چهارم

سوپ که به جوش آمد، زیر غذا را کم کنید و 20 تا 30 دقیقه به آن موقع بدهید تا جا بیفتد. در این مرحله رب گوجه فرنگی، گشنیز خردشده و زعفران دم نموده را به سوپ اضافه کنید. بعد از پنج دقیقه سوپ آماده است. می توانید آن را به همراه آبلیموی تازه سرو کنید.

چند نکته

  • به جای زعفران می توانید از گیاه گلرنگ هم برای عطر و رنگ دادن به سوپ بهره ببرید. اما زعفران مقوی و انرژی بخش هم هست و خاصیت سوپ را بیشتر می نماید.
  • اگر به رژیم کتوژنیک پایبند هستید می توانید سراغ این سوپ مقوی کتویی بروید.
  • به جای گشنیز می توانید از جعفری تازه هم بهره ببرید.
  • این سوپ خوشمزه را می توانید درون ظرف های دربسته بریزید و در فریزر نگهداری کنید. با این روش همواره سوپ مرغ خوشمزه آماده برای استفاده دارید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: zeetova.ir شناسه مطلب: 1862

به "طرز تهیه سوپ مقوی مرغ برای روزهای بعد از بیماری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ مقوی مرغ برای روزهای بعد از بیماری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید