طرز تهیه سوپ نودل کلاسیک

به گزارش مجله زیتوا، سوپ نودل یک سوپ خوشمزه و کلاسیک و مطابق با ذائقه آسیایی ها است. البته با نودل به غیر از سوپ غذاهای مختلفی مثل کوکو نودل، پیتزا نودل، سالاد نودل و حتی املت نودل می گردد درست کرد که باب طبع آسیایی هاست. نودل شکل های مختلفی دارد که می توانید بنا به سلیقه تان از آن بهره ببرید. با طرز تهیه این پیش غذای محبوب آسیایی همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ نودل کلاسیک

مواد لازم برای تهیه سوپ نودل کلاسیک

  • مرغ کامل با پوست یک عدد
  • نودل یک بسته
  • پیاز میانه دو عدد
  • هویج چهار عدد
  • ساقه کرفس چهار عدد
  • سیر دو بوته
  • تخم فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
  • شوید تازه نصف یک دسته کوچک
  • نمک و پودر فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ نودل کلاسیک

مرحله اول

برای آغاز تمام قسمت مرغ را کمی نمک بزنید و کنار قرار دهید.

مرحله دوم

پیاز ها را بعد از این که پوست کندید، هر کدام را به چهار قسمت تقسیم کنید.

مرحله سوم

هویج ها را بعد از شست و شو پوست بکنید و دو تا از آن ها را به صورت اریب خرد کنید. دو ساقه از کرفس را هم به صورت اریب خرد کنید.

مرحله چهارم

بوته سیر را به صورت همان درسته و با پوست از وسط نصف کنید.

مرحله پنجم

یک قابلمه بزرگ بردارید و تمام مواد را همراه تخم فلفل سیاه، نصف شوید و 14 فنجان آب سرد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس صبر کنید تا مرغ خوب بپزد.

مرحله ششم

حالا تمام قسمت های مرغ (بال، ران و سینه مرغ) را به یاری یک چاقو جدا کنید. سپس پوست آن ها را بگیرید.

مرحله هفتم

در این مرحله تمام قسمت های مرغ به جز سینه های مرغ را به قابلمه برگردانید و صبر کنید تا حدود نیم ساعت مواد با هم جوش بخورند.

مرحله هشتم

در این فاصله به یاری یک چنگال سینه های مرغ را ریش کنید. باقی گشنیز، کرفس و هویج را هم به همان صورت خرد کنید.

مرحله نهم

تکه های مرغ را از قابلمه بیرون کنید.

مرحله دهم

یک قابلمه بزرگتر بردارید و یک آبکش داخل قابلمه بگذارید. محتوای داخل قابلمه را آبکش کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب یکدست و صاف سوپ به جوش آید.

مرحله یازدهم

حالا هویج و کرفس خام را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا بپزند.

مرحله دوازدهم

در این فاصله تکه های ران مرغ را هم به یاری دست استخوان هایش را جدا نموده و ریش کنید. سپس همراه سینه مرغ ریش شده به مواد اضافه کنید.

مرحله سیزدهم

در این مرحله دو بسته نودل را اضافه کنید و بگذارید حدود 5 دقیقه جوش نودل بخورد.

مرحله چهاردهم

در آخر شوید خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. میزانی نمک و فلفل هم بریزید و سوپ را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 شهریور 1401 بروزرسانی: 17 شهریور 1401 گردآورنده: zeetova.ir شناسه مطلب: 1863

به "طرز تهیه سوپ نودل کلاسیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ نودل کلاسیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید